• Dessman Asansör

    Asansör Firması

    23 Yıldır Sizinle

    Dessman Asansör’ün günümüzdeki başarısı, müşteri hizmeti, kalite ve güvenlik gibi temel değerlere olan bağlılığınına ve müşterilerin ihtiyaçlarına cevaben akıllı çözümler üretmekte kullandığı yaratıcılık ve yenilik gibi güçlü yönlerine dayanır.
     

    Dessman Asansör
  • BİZ KİMİZ?

    HAKKIMIZDA

    2000 yılında faaliyetine başlayan firmamız Karabük ve Çorum´da faaliyetlerini sürdürmektedir.. Vizyonu “hizmet yoluyla liderlik” üzerine kurulu olan Dessman Asansör, alışveriş merkezlerinde, hastanelere, konutlara ve iş merkezlerine sayısız projelere imza atmıştır. Firmamızın ISO 9001, TSE ve CE belgesine sahip bir kuruluştur. Dessman Asansör, özel ihtiyaçlarınızı karşılamak için asansörlerinizi modernize ediyor. Eşsiz tekliflerimizle, şunların keyfine varabilirsiniz:

    Misyon ve Vizyonumuz

    Sektörümüzde bizleri ilgilendiren konularda, günümüz teknolojisinin bizlere sunduğu iletişim kaynak ve cihazlarını kullanarak, kendisini geliştiren ve yenileyen ileriye dönük yenilikçi ve girişimci bir firma olmak. Ürünlerimiz, çözümlerimiz ve satış sonrası müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerimizle, sağlamış olduğumuz yüksek güven ve iş ahlakımızla, müşterilerimizin ilk tercihi olarak çalışanlarımız ve müşterilerimiz için değer yaratan bir şirket olmak.

    BİZ KİMİZ?
  • Şirket Tanıtım Videosu

    23 Yıldır Kaliteli Hizmet Sunuyoruz

X